top of page
inge8kleurbabettemeyer_edited.jpg

Voice-over

 

Als voice-over en stemactrice brengt Inge met een heldere, kleurrijke en invoelbare stem het verhaal over van je bedrijf, organisatie of film.

Zowel in het Nederlands als in het Engels.

 

 

 

 

 

Stemdemo D-reizenInge Sonderen
00:00 / 00:26
Voicedemo Hotel Wonderland (EN)Inge Sonderen
00:00 / 00:14

Presentator

 

Ook is Inge in te zetten voor het voor- en nabespreken van theatervoorstellingen, filmvertoningen of voor het interviewen van makers.

Ze was programmamaker voor Rudolphi Producties, en presenteerde onder andere de nagesprekken bij HET VOLKSOPERAHUIS en HET DEBUUT.

Immersive Theatre

 

Inge speelde één van de hoofdrollen in de grootschalige immersive theatre voorstelling HOTEL WONDERLAND.

Bij immersive theatre wordt het publiek ondergedompeld in de wereld van de karakters van het stuk. Het publiek loopt op dezelfde vloer als de acteurs, en ze kunnen heel dichtbij komen. Dit vraagt om een specifieke vorm van acteren. Veel improvisatie, terwijl het script vaststaat. Filmisch echt acteren, omdat het publiek zo dichtbij staat. Maken tijdens het repeteren, terwijl je een immersive theaterstuk pas echt kunt spelen als het publiek er is. Zodra het publiek binnenloopt wordt alles anders. Zij zijn de set.

Deze skillset werd getraind door de makers van SLEEP NO MORE, de langstlopende immerisve theatre voorstelling ter wereld. Een skillset die Inge door veel en intensief spelen zich eigen heeft gemaakt.

HWL_try-outs2022_051.jpg
bottom of page